Nyheter

Köpa vaporizer – Vaporisera mera!

University of California publicerade under 2007 forskning som visade att cannabis effektivt lindrar smärta hos hiv-patienter som drabbas av neurologiska smärtor, vanligtvis i benen. Forskargruppen fick kritik för att själva rökningen kan vara farlig för lungorna. Det var då forskningen om vaporisering inleddes.

Så fungerar det

Vaporizer eller förångare är en elektronisk pipa med en värmekälla som inte är tillräckligt het för att förbränna cannabisen, istället värms gräset upp till en temperatur på 150-200 grader C vilket frigör de psykoaktiva ämnena. Ångan andas man sedan in via en slang eller en påse. Enligt forskarna i gruppen så ger vaporisering samma positiva effekter för patienten men utan de giftiga toxiner som bildas vid förbränning av materialet.

Köpa vaporizer

Viktigt att tänka på vid köp av vaporizer är att det måste vara en av bra kvalitet. Prylen kommer ändå att påverka dina lungor så det är värt de extra hundralapparna det kostar att köpa något av de bättre märkena. Det är inte olagligt med förångare tänkta att användas för örter som tex tobak. 😉

The Volcano

I USA där flera delstater har legaliserat medicinskt bruk av cannabis är den här typen av produkter mycket populära. Volcano från tyska Storz & Bickel Gmbh anses av många som förångarnas Rolls-Royce. Vulkanen har varit med i flera filmer och dokumentärer däribland Super high me och tv-serien Weeds.

Filmklipp om hur Volcano fungerar:

[googlevideo]http://video.google.com/videoplay?docid=-8614899774072010423[/googlevideo]

Byggare Bong

Är du en händig stoner så finns det en del instruktioner och bilder på internet för hur en förångare kan snickras ihop där hemma på kammaren. Tänk bara på det där med kvalitet och dina andningsorgan.

Länkar

Källa: http://pub.ucsf.edu/newsservices/releases/200705152/

Wikipedia om vaporizer.

Gör det själv själv

[tags]cannabis,vaporizer[/tags]

Andra vanliga stavningar: vaporiser, vaporiserare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.