Nyheter

Varning för oresonliga knarkkrigare med makt

Vår kristna knarkkrigsminister Maria Larsson skriver idag i Expressen att mäktiga krafter hotar vår omhuldade narkotikapolitik. Egentligen innehåller hennes ideologiska dravel inget nytt. Det är som vanligt en vagt definierad fiende med onda avsikter som strävar efter att förgöra den unga generationen, med hjälp av en ört. En nyttoväxt som brukats av mänskligheten i drygt tio tusen år.

Med s.k. fakta från privatiserade och resurstörstiga organisationer som Maria Ungdom vågar Maria Larsson påstå att ”för första gången väljer fler ungdomar cannabis framför alkohol som huvuddrog.” Att påståendet baseras på ca 200 tillfrågade intagna ungdomar och att det ältats i media senaste tiden, är precis vad man kan förvänta sig i detta konspiratoriska knarkkrig.

En normalbegåvad person förstår snabbt att Maria Larsson i ren desperation räknar upp nolltoleransens misslyckanden som argument för ökad nolltolerans. Den här argumentationen är självklart ologisk och därför håller knarkkriget på att ta slut, t o m i Sverige.
Unga knarkar mer i Sverige därför att politiker inom narkotikaområdet bedriver fördummande dogmatism. Finansierat med skattemedel och mer ska det bli. Maria Larsson gillar framförallt att kanalisera pengar till ideologiska organisationer som inte drar sig för att böja på sanningen i kampen mot narkotika.

Vem säger egentligen att cannabis är en ofarlig drog, forum borträknat, eller att unga borde använda cannabis? Unga gör det, för att vuxna gör det. Det är därför vi måste reglera så som Kofi Annan m.fl. yrkade i veckan som gick.
Knarkkrigarnas ordrytteri skapar inte bara ett kunskapsvakum. Det har också gjort det omöjligt att diskutera narkotikapolitik på en sansad nivå. Legalisera låter så hemskt i många skrämdas öron, men egentligen handlar det om just kontroll och reglering. Varför sjönk mordstatistiken drastiskt i USA efter legaliseringen av alkohol på trettiotalet?

Missbruk kan inte bekämpas med fascistoid lagstiftning eller kulturpolis. Ej heller med lögner från partiska intressegrupper. Det är med kunskap och respekt som vi kan få unga att förstå riskerna med alla droger.

Maria ”Träsket” Larsson är en loser!

Länk:

Varning för maktens cannabislobbyister

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.