Nyheter

Vi ska rädda Sverige från nolltoleransträsket!

I vanliga fall länkar vi inte till skräckpropaganda, men nu när vår kristna äldre- och folkhälsominister på ett sådant tydligt sätt visar att paniken sprider sig i knarkkrigarnas led, så känner vi att vi måste gå i svaromål.
Artikeln i fråga är Vi ska rädda barnen från cannabisträsket, som nyligen publicerats på Newsmill.

Att moralisera över föräldrar som rökt en joint under det senaste året säger ingenting om deras barns uppväxtförhållanden. Den enda slutsatsen vi kan dra av detta är att unga föräldrar i dagens Sverige gärna tar en joint ibland trots nolltolerans av illegala droger och krigiska intresseföreningar som gör allt i sin makt för att peka ut dessa människor som omoraliska.

Marias medförfattare är knarkkrigaren Dr Robert L. DuPont. Han var drogtsar mellan åren 1973-1977 under den antisemitiske presidenten Richard Nixon, som eskalerade kampen mot droger för att vinna röster under sjuttiotalet samt vända opinionens uppmärksamhet bort från det katastrofala Vietnamkriget.

1972 tillsatte Nixon en utredning- Shaferkommittén- som skulle utreda åtgärder för att kontrollera droghandeln. Nixon var långt ifrån belåten med resultatet av kommitténs arbete. I rapporten framgick att det inte fanns någon koppling mellan marijuana och brottslighet, att alkohol var långt farligare än marijuana samt att privat bruk av drogen borde avkriminaliseras. Nixons reaktion:

”You know it’s a funny thing, every one of the bastards that are out for legalizing marijuana is Jewish.”

Svensk översättning torde bli: ”-Varenda jävel som vill legalisera marijuana, är jude!”

(Källa: ”Kokain- drogen som erövrade världen” av Tom Feiling, sid 42)

Om Marias och Roberts rubrik kan man säga en sak; passé.

Blotta omständigheten att de använder ordet ”cannabisträsk” i rubriken för sin debattartikel på Newsmill lagom till knarkkrigarnas ideologiska toppmöte (WFAD), som pågår nu i Stockholm, visar tydligt att Kristdemokraterna inte har något i narkotikapolitiken att göra!

Tvärtemot vad Maria Larsson och knarkkrigarna vill göra gällande, så är inte vi som kämpar för cannabisväxtens återkomst onda eller konspiratoriska. Vi ser bara ett systemfel i samhället som måste åtgärdas. Mänskligheten har i mer än tiotusen år använt cannabis och det är vad vi ska återvända till. Cannabis är en mångfacetterad växt som kan användas som drog, såväl i medicinskt syfte som för rekreation. Maria Larsson är en lögnare om hon förnekar den medicinska aspekten. Modern forskning har sedan länge bekräftat att cannabis är medicin:

Demoniseringen av cannabis leder dessutom till att industrihampa är en marginaliserad vara som inte får en ärlig chans, vilket vi ser på bägge sidor av Atlanten. I Sverige är industrihampa förknippat med Kafkalik byråkrati och ständigt angripen av knarkkrigarna. Lagen som tillåter vissa utvalda sorter med kravet om en maxhalt av 0,2% THC i blomställningarna lägger krokben för hampabönder som vill utveckla genetiken eller använda industrihampan till speciella ändamål.

I USA, där hampa delvis byggde nationen och där odlingen uppmuntrades under världskrigen av myndigheter, är odlingen idag totalt förbjuden på federal nivå. Till knarkkrigarnas stora förtret så förändras förhållandena av demokratiska val vilket har lett till att flera delstater numera tillåter odling i mindre skala. USA kan redan idag vara den största marknaden i världen för hampaprodukter, men ändå gör den federala narkotikapolisen DEA sitt bästa för att hindra denna ekonomiska utveckling.

Ni kan tänka er hur motstridigt det verkar när råvaran måste importeras, trots att det går hur bra som helst att odla cannabis (eller hampa om man så vill) i landet. Amerikansk patriotism kommer alltså att lösa det här och därför är det bara en tidsfråga innan cannabis återigen odlas på åkrar över hela USA.

Att som Maria Larsson nämna cannabis i samma mening som metamfetamin, kokain och heroin visar vilken fördömande moraltant hon är. När hon dessutom drar till med Bejerotsk propaganda i form av termen narkotikaepidemi, så undrar vi varför inte uttrycket alkoholepidemi är lika vanlig bland verklighetens folk?

Sist, men inte minst, vill vi påpeka att även den sittande amerikanske drogtsaren Gil Kerlikowske är i Stockholm för att delta i WFAD-konferensen. Han sa nyligen att USA inte ska föra krig mot den egna befolkningen. Enligt erkända tidningen The Wall Street Journal, så vill Kerlikowske heller inte längre tala om ett krig mot narkotika.

Trots att detta amerikanska politiska högdjur f n befinner sig i Sverige, fick Maria Larsson hålla tillgodo med den avdankade knarkologen Dr Robert L. DuPont, som medförfattare till sin Newsmill-artikel, då Gil Kerlikowske troligtvis inte vill ägna sig åt den här typen av propagandistiska osakligheter!

Tipstack till Mattias och Ensign Kim

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.