alt
Nyheter

Weed inspirerade Sagan

Vem kunde väl ana att Carl Sagan var en ”fellow traveller on the road”, som NORML-intervjuaren uttrycker saken i den här intervjun med Sagans gamle polare dr Lester Grinspoon..?

-Carl was the hardest working person I ever knew, säger Grinspoon, så långt ifrån alla cannabiskonsumenter blir förslöade av indisk hampa. Dessutom fungerade marijuanan som inspirationskälla åt Carl Sagan i hans arbete.

Videoklippet kommer från NORML:s 841 LiveShow och spelades in den 20 januari i år. Intervjun genomfördes via Skype och tar förutom Lesters relation med Carl Sagan också upp spörsmål som ”rekreationellt” och ”medicinsk” marijuanaanvändande m m..

För dig som inte orkar genom alla de 50 ( i och för sig högintressanta) minuterna som videoklippet inkluderar, kan jag tipsa om att det mesta av det Carl Sagan-relaterade stoffet kommer under de första sex minuterna.

Länkar:

Carl Sagan (Wiki)

Lester Grinspoon (Wiki)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.