420 den internationella cannabisdagen

Den tjugonde april har kommit att bli en festdag för alla cannabisentusiaster runtom i världen. Skälet är att datumet på engelska skrivs 4/20. En sifferföljd och omskrivning för cannabis som nästan antagit mytiska proportioner. Själva ursprunget är omtvistat, det mest troliga är ett gäng ungdomar i Kalifornien som på 70-talet behövde ett slangord för att öppet kunna prata om rökstunden efter skolan vid en staty.

Nu för tiden är denna dagen ett sätt för aktivismen och kommersiella företag att fira cannabis. Något Sverige verkligen behöver! Därför kommer vi ha en tävling och lotta ut fina cannabisprodukter idag 2020-04-20.

Det kommer även att hållas en virtuell smoke sesh på Facebook med cannabisrelaterad underhållning. Starten är 16:20 och detta sker i samarbete med Avkriminalisera Cannabis (AKC) på Facebook. Du måste vara medlem för att kunna se och delta i detta evenemang.

Länkar:

AKC på Facebook

Privat evenemang för medlemmar

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.