Rulla joint

Det tar tid att bli en skicklig jointmekare. Erfarna stoners rullar jointen ut och in, eldar man dessutom upp överskottspapper innan klistrandet så blir det medalj i partytricks.

De flesta tobaksbutiker i Sverige har ofta det som behövs, rullpapper med namnet OCB är nästan synonymt med rökande av cannabis. Tänk på att köpa stora / king size. Tänk även på att cannabis är olagligt i Sverige. Vill du öva inför trippen till Amsterdam går det bra att öva med tobak eller kanske te.

Så rullar du en joint:

Är blunts din grej så finns det två vägar att gå. Färdigrullade som kallas cones är för lata. Platta blad som man rullar själv kräver sin stoner.

Vad är rullpapper?

Papper för att rulla egna jointar görs ofta av cellulosa från träd eller hampa. Klistret är i regel organiskt gummi från träd. Det finns även transparent film som är gjort av cellulosa från växter. Det brukar kallas Clear-paper.

Något som visserligen inte är rullpapper men ändå används på samma sätt, är blunt wraps gjorda av torkade blad från tobaksplantan, likt cigarrer.

Köpa rullpapper

Det finns flera saker att tänka på när du ska köpa rullpapper. Vill du ha långa eller korta? King size eller slim, dvs breda eller smala. Det finns även smaksatta papper för joints. Vilket material? Pappersmassa eller hampa är vanligast. Kanske vill du ha oblekta eller varför inte i guld?

Kolla när 2Pac rullar blunt:

Jag säger som 2Pac: ”You got to roll it! Like ya rolling a little joint.. you know.” 🙂

Packa blunt som Snoop Dog:

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.