Aktuellt

Insamling för utveckling

{source}
<div id=”temp”>
{module Insamlade medel}
</div>
{/source}Under fem år har vi på  Cannabis.se bloggat och producerat vårt material i satirens form, därför att den svenska narkotikapolitiken ÄR ett skämt!

Men under den korta tid som den här sidan har funnits, har debattklimatet genomgått en radikal förändring. Idag respekteras pragmatiska och liberala debattörer i mycket större utsträckning än tidigare. Vårt mål har fram tills nu varit att sprida radikala idéer och peka på rena lögner i knarkkrigets propaganda.

Det är nu dags för denna blogg att gå in i en ny fas. Vi tar ett stort kliv in i framtiden och blir mer seriösa. Först och främst är Cannabis.se en förmedlare av nyheter och fakta. Det är därför vi också ämnar bli en tidning även i juridisk bemärkelse.
Vi har inte för avsikt att trycka en papperstidning, men väl att använda oss av de demokratiska rättigheter som tidningar åtnjuter.

I sinom tid planerar vi även att starta ett företag, för att på så sätt kunna återinvestera intäkter i en upptrappad kamp mot den okunskap och hegemoni som råder i det allt annat än narkotikafria Sverige.
Vi vill mer än gärna bidra till att kampen mot narkotika upphör och att den politiska nollversionen skrotas, helt enkelt för att det skulle rädda liv!
Men för att lyckas med detta, behöver vi din hjälp, för all denna organisering kommer att kräva pengar. Nedan några exempel på kostnader vi står inför:

6000    Kostnad för server & kapacitet (1 år)

3000    Datorutrustning (redaktionen)

2500    Utgivningsbevis (för att registreras som tidning)

1000    SSL säkerhetscertifikat (krypterad trafik mellan besökare & cannabis.se)

500      Hunter S Thompson-kostym (keps, kavaj, byxor & cigarettförlängare)

Så här ka du bidra:

Överföring till bankkonto

8480-6,904 262 149-1 (5 första är clearingnr, klistra in hela numret i kontonr på din internetbank. Ange CB i meddelande till mottagare)

Överföring från utlandet

IBAN: SE06 8000 0848 0690 4262 1491

BIC: SWEDSESS

(Ange CB i meddelande till mottagare)

SMS

Skicka ett sms från din mobiltelefon till 72550 med prefixet cb<mellanrum>summan du vill skänka till oss. Det är viktigt att inga andra tecken skrivs i meddelandet. Det ska vara små bokstäver.

Välj något av följande belopp till ditt sms:

Bitcoin

1FBvVwr4RXtd6uZgAzp3Yvz9CJKVMWEg1Q

Tack

Vi tackar och bockar för ditt bidrag! Nu lovar vi att jobba på förändring!{jcomments on}

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.