Nyheter

Alborosie – Escape From Babylon

Alborosie som är mannen bakom den tunga kråksången Herbalist har i dagarna släppt sitt nya album Escape From Babylon. Förra året var Alborosie på Uppsala Reggaefestival där babylons väktare bedrev häxjakt på fridfulla puffare. Som vi tidigare skrivit om jagar svensk polis mer än gärna kändisar då det ger ”bra” respons i media.

Civilpolis grep inte bara 260 festivalbesökare utan även artisten Sean Paul m.fl. Knarkkriget påverkar alltså i allra högsta grad den svenska reggaescenen och vi kättare kanske ska vara glada att några kända artister från utlandet fortfarande vill komma hit.

 

 

Alborosie påverkades så pass av polisens beteende att nya albumet innehåller en låt som heter Operation Uppsala. Har du Spotify finns hela skivan där att lyssna till gratis. Resten av albumet är som Alborosie, bra! Låten No Cocain är nästan lika bra som Herbalist och spåret Mama she don’t like you en riktig hit.

Kom igen, URF är en väldigt stillsam festival i jämförelse med andra liknande arrangemang i Sverige. I många andra länder med en relativt strikt narkotikapolitik tenderar polisen att ha överseende med smögande på festivaler men inte i Sverige.

Länk:

Alborosie Myspace

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.