Nyheter

Batongliberalismen genomsyrar Folkpartiet

Nu vill folkpartisten Emanuel Norén i Olofström att narkotikahundar ska genomsöka skolor och fritidsgårdar. Knarkstigmatiseringen slår extra hårt mot unga eftersom så många verkar tycka att allt är tillåtet i försöken att stoppa våra barn från att glida in på knarkets bana. Det är därför så många tycker att masstester för att hitta droganvändare låter som en bra idé.

Emanuel Norén verkar inte förstå att misstankar riktade mot alla är integritetskränkande och att det riskerar öka klyftan mellan narkotikaanvändare och samhället. Rektorerna på orten verkar vara öppna för förslaget från Folkpartiet enligt BLT.se.

 

 

Både röda och blåa politiker i Olofström vill följa efter försöken med så kallade fria drogprov i Nässjö på Brinellgymnasiet. Politikerna i Olofström utredde 2008 frågan om obligatoriska drogtester av skolungdomar.

RNS och andra krafter (narkotikafriskola.se) sprider samhällsgiftet som är drogtester av unga och barn. Det behövs ett organiserat motstånd mot nykterister och förbudsivrare som lobbar för utökat drogtestande.

Viktigast av allt är hur vi ska gå till väga för att övertala liberalen Emanuel Norén att kamp mot droger egentligen är fascism. Förslag?

Länk:

Emanuel Norén (FP) vill ha knarkhund i skolorna

Skolorna ser inga problem med knarkhundar

Olofström vill följa Nässjös exempel med drogtester i skolan

Drogtester i skolan är moralpolitik

Expressen kritiserar batongliberalerna och drogtester av barn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.