Nyheter

Beatrice Ask pryar som polischef

Det var en gång i landet Lagom. En vacker dag ploppade det upp en piratsvamp ur den elektroniska myllan. Svampen spreds snabbt över hela planeten. Shamanen Falkvinge lyckades extrahera en lila vätska ur svampen. Det var ett nytt motgift som kunde bota allvarliga samhällsåkommor som polisstaten, korporativism och protektionism.

Men Falkvinge stötte på hårt motstånd från kung Reinfeldt och magikern Ask som ville lägga beslag på det liberala elixiret.

 

 

Justitieminister Ask utövar ministerstyre eftersom olika polisenheter pinkar revir. Samtidigt försvarar Göran ”pater” Hägglund kärnfamiljen eller folkhemmet i TV-rutan titt som tätt. Det luktar val!

Om polisen inte kan organisera sig nu hur ska det gå när populistpengar ökat trupperna till 20 000 i antal? Spelar ingen roll, bara knarkarna grips!

Tror ni Hägglunds plan B är att gå ihop med Sverigedemokraterna? Det är en perfekt kombo av moralism och populism! Låt det puttra på spisen i ungefär 10 år och krydda med lite FRA. Hurra!

Passa er för snart har bredandet öron. Skjut för fan inte budbäraren!

Skänk några tior till Piratpartiet varje månad fram tills nästa års val.

Bli: Guldpirat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.