silvia kampen mot droger
Nyheter

Brev till Drottning Silvia

I förra veckan så pratade drottning Silvia om bl.a. droger med Michelle Obama i USA. Uttalanden i media efter detta handlade delvis om knarkkriget. Att Sveriges drottning manar till kamp mot droger är sorgligt!

Att kampen mot droger är viktig för drottningen är uppenbart. Tyvärr måste vi meddela att ers kungliga höghet har missförstått problematiken. Knarkkriget som ni vurmar för skapar mer arbete åt organisationer som Mentor, men det kanske passar er bra?

För när poliser och skurkar dödas i knarkkriget så hamnar fler barn i fattigdom. Lägg till högar med blodiga pengar och den onda cirkeln snurrar i full fart. När de trasiga barnen tvingas in i missbruk och får ett automatvapen i sina händer så kan t.o.m. en polishelikopter skjutas ned från favelans himmel.

 

 

En legalisering av droger i Latinamerika är INTE att ge upp! Det är pragmatisk politik, för se på landet Portugal. I ett decennium har portugiserna levt med dekriminalisering av droger och det har gjort landet gott. Legalisering av droger i Latinamerika kommer att minska kriminella organisationers kontroll över hela samhället.

Kalla det vad ni vill, att ge upp, avkriminalisera eller legalisera. Men den skyhöga mordstatistiken i landet Colombia eller narkotikabrottsligheten i ditt kära Brasilien kan ej stävjas med en kamp mot droger.

I Danmark ser vi samma sak, bandekriget som det kallas kastar en mörk skugga över Köpenhamn och hela landet. Den nya sortens gäng som bokstavligen tjänar pengar som gräs på droghandel etablerar sig nu även i ditt kungadöme. Den svarta kobran ringlar sakta men säkert mot Stockholms slott.

http://www.youtube.com/watch?v=Br8M2UaUkWA

Drottningen mötte nyligen USA:s första fru och under visiten så träffade ni mycket fint folk. I landet som är det bästa beviset på att drogkamp inte fungerar så strävar ni bakåt. Drottningen uppmanar dessutom till att Sverige och USA måste öka samarbetet i kampen mot droger. Har ni över huvud tagen någon koll på vad som sker i världen? Tror ni ens att kampen går att vinna?

På åttio-talet sa den dåvarande first ladyn Nancy Reagan ”Just say no” till droger. Michelle Obama och hennes karl säger förhoppningsvis ”Yes we can…nabis”. Historiskt sett har vi redan bevis för att legalisering innebär reglering och kontroll. Drogen alkohol legaliserades under 1930-talet och det var en av flera effektiva åtgärder mot den rådande depressionen, gissa om mordstatistiken sjönk!

Kära drottning ni har blivit lurad. Sluta lyssna på RNS, WFAD och kristna fundamentalister. Kampen mot droger går inte att vinna och ers höghet står på förlorarnas sida.

Legalize It!

Ps.

Sydsvenskan kommenterade Silvias babbel om kampen mot droger så här: Dags att tiga (efter stycket om Guilliou). Efterföljande kommentartsunami med republikaner och rojalister: Kungen & Co

Amir Ahl: Vem valde Silvia?

Ds.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.