Nyheter

Cannabis Science Inc

I höstas bloggade vi om Dynamical Alert Ltd och de tre grundarna som är välkända inom cannabisvärlden. Richard Cowan, Dr. Robert J. Melamede och Steve Kubby har under vintern samlat kapital och slagit samman sina bolag. Företaget arbetar nu med att ta fram mediciner baserade på cannabisväxtens aktiva ämnen cannabinoider. En välkänd cannabinoid är THC.

Med det nya namnet Cannabis Science Inc. (CS) har de nyligen ansökt om tillstånd hos narkotikapolisen DEA för att få hantera narkotika för framställning av medicin.

 

 

Snart ska företaget påbörja tillståndsprocessen för deras första preparat som är en munsönderfallande tablett innehållande cannabisextrakt. Medicinen finns inte bara i provrör eller på ritbordet, forskningen är långt gången och kommer från bolaget Cannex som Steve Kubby tidigare ägde.

Preparatet har dessutom redan provats i mindre skala i smärtstillande syfte på människor i Kanada med goda resultat. Till skillnad från den kända cannabismedicinen Sativex som är en tinktur innehåller CS:s preparat inte alkohol.

Inför den 20:e april som skrivs ut 4/20 i USA så släpper företaget vad dem kallar ett Commemorative Certificate Program. Det är en minnesplakett som endast erbjuds i begränsad upplaga och endast till befintliga aktieägare.

Aktien handlas ännu inte på någon av Nasdaq’s listor men kan köpas via mäklare. Förkortat namn på aktien: TCBB: GFON.OB.

Länkar:

Dynamical Alert Ltd /Gulf Onshore, Inc. (tidigare namn på bolaget)

Gulf Onshore Announces Name Change

Cannabis Science, Inc. Announces 420 Commemorative Certificate Program

Kända cannabisprofiler startar företag för att ta fram mediciner

CannabisScience.com

[tags]cannabis, cannabinoider, thc, sativex, DEA, 420[/tags]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.