Nyheter

En helvetesvecka för svensk nolltolerans!

Ibland är den utlösande faktorn för förändring högst obetydlig eller inte alls förväntad. Men det kan ändå sätta igång en kedjereaktion. Ofta är det flera saker i kombination som blir till gnistan vid explosion. Det känns som att något sådant har hänt nu denna vecka och det ser inte bra ut för den svenska narkotikapolitiken, som mest handlar om handlar om tuffa tag.

Kokain på toaletter i riksdagen

Först nyheten om att Aftonbladet hittat kokainspår på toaletterna i Sveriges riksdag, på flera partiers kanslier! Snacka om hyckleri när ”hårdhandskarna” och integritetskränkande lagändringar är norm, samtidigt som lagstiftare drar linor på dassen under pauserna!

Ett av partierna som åkte dit är Vänsterpartiet. Deras partiledare Nooshi Dadgostar kommenterade till Aftonbladet att tidningen minsann borde undersöka deras egna toaletter innan de frågade henne jobbiga frågor om detta, kryddat med ett hånleende. Något hon senare ursäktade sig för i Efter Fem med en dum bortförklaring om en frustration för att det inte talades mer om vårdfrågor!?

Men det är ändå intressant hur Dadgostar är ett sådant perfekt exempel på vad som är fel med den svenska narkotikapolitiken. Varför den framstår som nästintill psykotisk. Det fungerar att likt Trump rabbla dumheter som som väcker känslor.
I samråd med hennes rådgivare är det såklart övervägt att det lönar sig att komma med nonsens som ”Man måste vara stenhård mot narkotikamissbruket och hjälpa människor ur det.”
Stigma för att inte stigmatisera eller vadå..? 😕

Det här skitsnacket har fördärvat den ledande positionen som vänsterpartiet länge haft, som Karin Rågsjö och m.fl. byggt upp under lång tid. V va länge bäst i klassen avseende en mer pragmatisk syn på svensk narkotikapolitik. Ja ok, partiprogrammet tar fortfarande upp avkriminaliserat bruk. Vilket tyvärr framstår som en redan urvattnad formulering, motsagd mellan raderna av partiledaren i media. Inhumant och ej vidare solidariskt!

Kamp mot droger korrumperar rättsväsendet!

Sen har det äntligen hänt, precis som i övriga nordiska länder. Det verkar som att korrupta snutar hanterat partier (inte politiska) av narkotika i samarbete med organiserad brottslighet. Det är här är vad ”war on drugs” eller sk kamp mot droger leder till. Maffior tjänar flis och korruptionen genomsyrar samhällets fundament. Likt en cancer för demokrati och frihet. Det spelar ingen roll vilken kontinent vi talar om, den narkotikarelaterade ekonomin är för mäktig att stå emot.

Man dödad i Burlöv av polisen pga ringa narkotikabrott

En tredje händelse som kanske inte kommer få några effekter men som verkligen borde är den om en person som greps av polis i Burlöv nära Malmö igår. För ringa narkotikabrott vilket blev dennes död. Enligt polisen gjorde personen motstånd.

Det är populistiska politiker, nymoralistiska kristna lobbyister och knarkkrigare som förstör det här landet, med kampen mot droger som skäl!

Den här masspsykosen som Sverige lider av måste upphöra. För knarket påverkar allt.

Vad tror du? Kan det här leda till förändring?

Länkar:

Man fördes till sjukhus efter gripande – har nu avlidit

Dadgostar backar efter svaret på Aftonbladets kokaingranskning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.