Nyheter

Fascisten Anti Avsan ogillar harm reduction

I förra veckan angrep knarkkrigare Sveriges beroendepatienter med ett osmakligt inlägg på DN Debatt som klankar ned på substitutionsbehandling och hyllar de 12 stegen.
Isabella Jernbeck (M) som på pappret ska vara insatt i dessa frågor är i bästa fall en karriäristisk populist medan Anti Avsan är en solklar fascist. Denne riksdagspolitiker (M) har en bakgrund inom polisen och domstolsväsendet. Han var medlem i den nazistiska piketen, den så kallade Basebolligan, i Stockholm på 80-talet.

På nätet cirkulerar rykten om att Avsan är den s k Dekorima-mannen som ev skulle kunna vara en nyckelfigur i utredningen kring mordet på statsminister Olof Palme. Han ska ha blivit igenkänd av mer än ett vittne under mordnatten men Polisen verkar mest velat mörka detta.

Men förutom denne makthavares mörka förflutna kan vi konstaterar en sak, även om moderater med hårda nypor har satt igång valfläskandet så har något hänt med narkotikadebatten i Sverige. Flera repliker har publicerats efter deras inhumana dravel och kritiken är inte nådig. Forskaren Björn Johnson vid Malmö högskola har redan gjort en bra summering av klagokören som tycker att Avsan och Jernbeck snackar skit!

Länkar:

”Drogfrihet måste vara ­målet för missbrukarvård”

Basebolligan P3 Dokumentär

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.