Nyheter

High Society – dejta en stoner

Tänk dig Tinder plus kontaktannonser plus cannabis, där har du High Society. Det är alltså en svensk dating-sida som enligt egna ord ska vara drogliberal.
Mången stoners har väl beklagat sig över att det kan vara knepigt med att dejta och vara öppna med sitt bruk av cannabis?

Nu har ett gäng i Sveriges cannabiscentrum Malmö bestämt sig för att göra något åt detta. För att komma igång har de startat en insamling genom Indiegogo för att finansiera starten.

Vi har ställt några frågor till Molly som är en av initiativtagarna;

Hur kom ni på det här med High Society?

Innan jag träffade Wally hade jag en idé om en dejtingsajt/community för lite udda personer, eftersom jag själv är en sån. För folk som inte passar in. Men jag kom inte riktigt loss. När jag träffade Wally och berättade om min idé insåg vi att det finns ett behov i den här gruppen, just för att det är så stigmatiserat. Han frågade lite folk, intresset verkade vara stort och så körde vi på. Lite så började det!

Det är ju en känslig grej fortfarande i Sverige. Har ni en plan för att skydda folks privatliv?

När det gäller integritet funkar det lite som i andra slutna sällskap. Det kommer att finnas ordentliga villkor där vi tar avstånd från köp och sälj t.ex. Vi kommer inte att begära in några som helst personuppgifter om personen inte önskar det, och de flesta vet säkerligen hur man använder VPN. Rekar även på att kunna använda bitcoin som betalningssystem. Polisen får inte begära ut databasen om de inte misstänker brott och de får inte lagligen lov att hacka den. Själva sajten befinner sig hos ett hosting-bolag i Amsterdam, tänker att det säkert också kan vara en positiv grej

Hur känns det med insamlingen än så länge?

Insamlingen går bra! Vi kör slutspurt nu och hoppas förstås på att nå hela vägen fram. Just nu har vi samlat in 750 USD, alltså 50% av vad vi har satt som mål. Slutdatum är första juli.
Som det ser ut nu blir det en sajt oavsett, når vi inte hela vägen fram i insamlingen blir det bara utan mobilappar och sånt i början. Men jag tror den kommer att håva in en hel del till!

På frågan om hon var singel och vi kunde få nummer så blev svaret något svävande; njäe, är inte på marknaden just nu…

Länkar:

High Society’s hemsida

High Sociey (Facebook)

Insamlingen på Indiegogo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.