Nyheter

Jesper Nilsson-domen överklagas

Åklagare Christer Ekelund ska överklaga domen i tingsrätten som frikände de båda civilpoliserna och deras vidriga beteende mot Nilsson en eftermiddag i Stockholms t-bana för över ett år sedan.
Åklagaren vill dock bara driva en fortsatt process mot den mer aggressiva polisen, tillika Sverigedemokraten, som med hjälp av narkotikalagstiftning dribblade bort Nilssons medborgerliga rättigheter trots att det var helt irrelevant i den situationen.

 

 

En förmodad flickvän till en av polismännen kunde inte låta bli att visa sin fascistoida sida i samband med rättegången (tingsrätten) då hon demonstrativt fotade familjen Nilsson. Sådan herre sådan fruga?
Missa ej en mycket intressant artikel i DN som kan vara hoppingivande och behandlar just denna åklagares inställning till maktkorrumperade poliser och kåranda.

Länkar:

Dom mot tunnelbanepoliser överklagas

Dagens mest patetiska händelse…

Jesper Nilsson förlorade i tingsrätten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.