Nyheter

Knarkkrigare tillhör historien- Vakna Sverige!

Globalt sett håller narkotikapolitiken på att balanseras. Det meningslösa med krig eller kamp mot narkotika förkastas av allt fler. Makthavare och media sansar sig och utopiska strategier är inte längre det enda tänkbara alternativet.

I Sverige visar visserligen media och unga politiker att förändring är på gång. Men dagens politiska makthavare tillsammans med moraliska intressegrupper spelar fortfarande på folkets önskan om lag och ordning. Trots ständigt skärpt fascistoid lagstiftning som ger staten rätt att köra över medborgare om det finns minsta misstanke om knarkande så ser vi ingen förbättring. Samhällsproblemet narkotika blir bara större och nolltoleransen leder till en hemsk marginalisering av människor som fråntas sina rättigheter.

Intressegrupper som RNS/Polisen, Nykteristerna, Hassela, KRIS och landets ordenssällskap med makthavare önskar rädda samhället men deras totala missuppfattning om hur problemet ska hanteras leder till död och social misär. Dessa grupperingar är enormt dåliga förlorare och det är därför Internet och utmanande åsikter får ta skulden för att unga ifrågasätter rådande normer.

Just det som knarkkrigrare säger sig vilja rädda oss ifrån är vad deras aktioner resulterar i.

Länkar:

Former Presidents of Brazil, Colombia, Mexico and Switzerland, Prime Minister of Greece, Kofi Annan, George Shultz and Paul Volcker Call for Paradigm Shift in Global Drug Policy

Gotland: Var nionde har testat narkotika

Tonåringar väljer droger före alkohol

En mänskligare narkotikapolitik

Magnus Linton är kommen

UK paper: Americans’ constitutional liberties have been trashed for the war on drugs

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.