Nyheter

Kol14 granskar Actnow.nu

Bloggen Kol14 fortsätter att granska propagandapublikationen Actnow som fortfarande smusslar med vilka som är utgivare. Detta är förkastligt då det är skattepengar som betalar för kalaset.

Socialstyrelsen har uppgett att det är Hassela Gotland och enligt Kol14 är även IOGT och Svenska Carnegieinstitutet med på ett hörn. Socialstyrelsen säger dessutom att Hassela Gotland måste vara tydliga med vem som står bakom Actnow och att ärendet nu ska undersökas.

 

 

Samtidigt är det glädjande att dessa organisationer försöker dölja sin identitet. Kan det bero på det negativa i att förknippas med osaklig propaganda?

Fundamentaliststämpeln har dem redan…

Torgny Peterson en hasselaprofil och välkänd knarkkrigare på internet var redan från start drivande bakom projektet. I ansökan till socialstyrelsen angående resurser står han och Mårten Eklund (?) som undertecknare. Vad var det vi sa: Den rödögda piraten kommenterar mässan Sverige mot narkotika

Fler måste delta i detta svärmarbete mot knarkkrigarna. Deras lögner och pengaäskande måste motarbetas. Det är enkelt: Kontakta myndigheter och ställ frågor. Skaffa en blogg eller publicera via en befintlig hemsida i den svenska legaliseringsrörelsen.

Hassela ska inte ha mer pengar!

Länkar:
Socialstyrelsen lovar bättring hos Actnow

Ansökan till Socialstyrelsen gällande medel för Actnow.nu

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.