Nyheter

Öland Roots 2008 över

Öland Roots är en lugn och fridfull festival, ändå måste polisen som vanligt spy galla över allt som förknippas med reggae och ganja. I tidningen Östran så uttalar sig Ulf Einarsson, narkotikapolis i Kalmar om vad han tycker om människor som chillar och njuter av baktakt.

Under festivalen så greps ca 15 personer för narkotikabrott. Ulf Einarsson gillar självklart inte festivalen. Han har heller ingen som helst förståelse för att det flesta festivalbesökare polisen kom i kontakt med ej förstod varför polisen jagar cannabisrökare som inte ägnar sig åt något farligt. Det kan bero på att många av dem kanske har tillgång till något som kallas Internet, där kan man hitta vetenskaplig information som motbevisar svensk knarkpropaganda. 😉

 

Konstapel Einarsson gnäller också över att folk tog med sig barn till festivalen, troligen oroar han sig för att barnen fick i sig narkotikarök eller kanske ännu värre, de lärde sig tycka om reggae?

Johan Grusell som är med och driver Öland Roots svar på polisens gnäll:

Fördomar och trams att påstå nåt sånt

Klipp på framträdanden ifrån årets Öland Roots

Michael Rose(?):

http://www.youtube.com/watch?v=S7Z9UFjRYFw

Kalle Baah:

Källa: Narkotikan flödade (Östran lokaltidningen)

[tags]cannabis, öland roots, polisen, narkotika[/tags]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.