Nyheter

Propagandapolisen: Polisen i Borås belägrade Almåsgymnasiet

I måndags skapade skolledningen och narkotikapolisen rubriker i media genom att genomföra en svepande razzia på Almåsgymnasiet. Pinsamt nog för lagens långa arm hittades inget kontraband.
Dagen efter(!) greps dock en elev för hot mot tjänsteman; bra jobbat! Det kan ha varit så att eleven lackade ur totalt på att se poliser två dagar i rad i skolan. Hur som haver så brottades den unge mannen snabbt ner med ansiktet mot det kalla marmorgolvet, naturligt smyckat med små benvita fossiler. Möjligen gick det till just precis så.

Gymnasiechefen Agneta John och polisen firar 10 uppbrutna skåp i onödan, med att klappa sig själva på axeln. På bästa Bagdad-Bob-manér så säger gymnasiechefen till Cannabis.se att det minsann har funnits knark i några av skåpen tidigare. För annars skulle inte narkotikahunden markerat.
I Boråstidningen försöker snuten släta över det hela med att skoja om jycken och att den kanske var lite trött. Eller hungrig, för en matlåda med köttfärssås hittades tydligen i ett av skåpen.

Vi håller på att ställa frågor till ansvariga poliser som verkar sitta i möte mest hela tiden. Det mest skrämmande är hur kontraproduktiv denna fascistoida metod är. Man försvarar det hela med hur viktigt det är att skicka signaler till ungdomarna. Det spelar ingen roll att ansvariga vill väl när det resulterar i en form av kollektiv bestraffning och irritation bland utpekade.
Polisen i Stockholm har gjort liknande godtyckliga och svepande insatser på Åsö gymnasium med mycket dåliga resultat.123.

Om du går i Almåsskolan eller känner någon som var där hör av er till oss. Elevernas perspektiv är icke existerande i pressen och de vuxna säger bara att allt är bra, ingen fara…

Länkar:

Almåselev greps – hotade poliser

Knarkrazzia på Almåsgymnasiet

Oroligt på Almåsgymnasiet – elev på skolan greps för hot mot poliser

Polisen: ”Vi vet att det finns langare här nästan dagligen för att sälja”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.