Narkotikahandel göder den organiserade brottsligheten
Nyheter

Polisen vinner snart över den organiserade brottsligheten

Svart kobra, gangsters, utpressning och polis. Expressens artikel Nya jakten på maffian innehåller allt en spännande deckare behöver men var är realismen? Narkotika nämns i förbifarten och då som något relativt oviktigt.

Polisen verkar övertygad om att nådastöten nu är nära när dem har kommit på ett häftigt namn på nya satsningen mot maffian; Operation serum. Denna gång klår vi banditerna, eller? Hur gick det med den gamla satsningen då? 😉

 

 

Vad är skillnaden på media i Danmark och Sverige? I Danmark är analysen djupare och rövarkungarnas huvudsakliga inkomst, NARKOTIKA, är en viktig del i nyheter om organiserad brottslighet. Vad är det för pengar som betalar säg helikopterrån av värdedepåer? Jag vet inte men gissningen drogpengar måste vara väldigt nära verkligheten.

Vad händer när man griper en stor fisk, langare eller kurir? Det finns alltid någon som tar över platsen. Ofta krävs det kanske blodig maktkamp för att avgöra vem. Vad händer när man besprutar drogodlingar i ett land? Odlingen ökar i ett grannland.

LEGALISERA

Gratis analys åt polisen: Black Cobra skapar varumärkeskultur med hoodies- och tröjtryck. Är det verkligen smart att ge gänget, som ni tror etablerades vid årsskiftet, ett Idol-kontrakt av polisen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.