Nyheter

Pragmatiska idéer på alkoholkonferens

Enligt den moralkonservativa nättidningen Drugnews så gästades det senaste alkoholtoppmötet i Helsingborg av realister som föreläste.

Överläkaren och alkoholexperten Sven Andreasson vid Folkhälsoinstitutet sa bl a att vi borde sluta använda ord som missbrukare och missbruksmottagning. Andreasson har visat att skam är det vanligaste skälet till att personer med alkoholproblem ej söker vård.

 

 

Under en annan föreläsning konstaterade en chef från säkerhetspolisen vid namn Anders Danielsson att droger utgör grunden för nästan all organiserad brottslighet.
Ett perfekt svar nästa gång en omodern knarkkrigare säger att narkotikalegalisering inte skulle påverka maffialigor nämnvärt eftersom de bara byter bransch. Något fördummat:

”Jaha!?! Då kan vi ju lika gärna legalisera mord å stöld oxå,”

Det är alltså inte riktigt samma sak om man ska tro Säpo.

Knaster knaster… Enligt rastaforskarna så utgör hasch och marijuana, eller gräs som det ofta kallas bland unga, tillsammans ca 66% av den totala narkotikaekonomin.
Nästa veckas program kommer att handla om länken mellan fanatisk moralism och dålig fantasi. …Knaster knaster.

Legalisera!

Länk:

Säpo på alkoholtoppmöte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.