Nyheter

Rapport om legalisering av cannabis- En grön miljard

Max Hjelm och Hannes Sjöberg från LUF har räknat och samlat in fakta om den potentiella vinsten för samhället med en legalisering av cannabis. I rapporten ”en grön miljard” så går de metodiskt igenom möjliga skatteintäkter och utgifter vi kan spara in.

En rolig film för att marknadsföra rapporten har släppts i sociala medier. I den delar författarna ut checkar till olika myndigheter från LUF med skatteintäkterna från cannabis. Skojigt!

Liberalerna som just nu ligger riktigt illa till i opinionsmätningarna skulle kunna vara ledare i drogfrågan. Lyssna till Liberala ungdomsförbundet Nyamko Sabuni! Det finns nog många röster att vinna bland liberaler och unga.

I samband med rapporten skrevs det ihop ett debattinlägg som publicerades i Kvällsposten: Knarkgäng ska inte ha monopolrättigheter

One Reply to “Rapport om legalisering av cannabis- En grön miljard

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.