Nyheter

Sheriff Weed

Inget majaförbud i Gallantin, KY, om Ronnie blir vald till sheriff!

Ronnie Lee Smith kandiderar till posten som sheriff i Gallatin County, Kentucky. Om han blir vald den 2 november i år, kommer invånarna i countyt att få odla så mycket marijuana de vill, lovar han. Ronnie är också mycket kritisk till de federala lagar som går stick i stäv med den amerikanska konstitutionen och lovar att skydda folket i Gallantin även mot ”skurkarna i regeringen”.
Ronnie kandiderar som libertarian och är alltså varken republikan eller demokrat.

 

 

-Jag kommer att vara en FOLKETS sheriff och inte maktelitens, deklarerar Ronnie Smith, som lovar att skydda befolkningens rättigheter i Gallantin county mot lokala och federala myndigheters eventuella angrepp.
Han är övertygad om cannabisens extraordinära effekter vid medicinsk användning, sedan han sett över 150 människor som diagnosticerats med dödlig cancer, tillfriskna efter behandling med cannabisolja.
Cannabisens mångsidiga användningsområden gör att det är gynnsamt att odla grödan och arbetstillfällena i Gallatin county skulle öka ordentligt, om Ronnie Smith får som han vill.

Förutom sin marijuanavänliga profil, har Ronnie även planer på att återanvända sopor och göra bränsle av sopbergen i såväl det egna countyt som angränsande, om intresse finns.

Här ställer Ronnie en fråga till de övriga kandidaterna om deras inställning till hampa. I detta fall gäller frågan växten i egenskap av bränsleproducent.

http://www.youtube.com/watch?v=pWSkQECmsEg

Länk:
Ronnie Lee Smith for Sheriff of Gallatin County>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.