Nyheter

Skicka vidare: Magnus Linton rapporterar om en helt ny värld

Radiohistoria säger cannabinoiderna om Magnus Lintons skildring av trenden med cannabislegalisering i Latinamerika. Alla borde läsa eller höra det här:

Lyssna: Drogliberala latinamerikaner? (börjar efter 07:20)

Text: Drogliberala latinamerikaner?

Av Magnus Linton, P1 OBS

Knarkelleluja! Kände ni det? Marx telefonerade mig just pga Lintons tal och bekräftade min känsla. Marx: ”Snart är det lagligt även här.”

Kändes det så här att höra när Ingo vann? Eller är det kanske som när dåtidens rejvare skuttade runt till demoraliserande toner utsända från en piratradiostation? Frihet!

I narkotikadebatten är det minsann uteslutet att kriminalisera alkohol som är farligare än cannabis. Colombias regering, som lejt ut narkotikabekämpningen till USA, vill kriminalisera cannabis för egen konsumtion som legaliserades 1994. Bakåtsträvare som styr Colombia motiverar alltså knarkkrig med Bejerots ideologi genomförd av en kristdemokratisk minister i maskopi med den korrumperade behandlingshemsbranschen. Leve Actnow!

Prognos: Snart har alla Latinamerikas länder infört en narkotikapolitik som bygger på harm reduction och avkriminalisering. En dag blir det nog fred i knarkkriget. Till och med i knarkets Mordor, Stockholm, kommer det en vacker dag att erbjudas rena sprutor till narkomaner. Fy skäms på er Folkpartiet liberalerna! Piratpartiet? ; )

Mer modern knarkologi från röda radion är söndagens avsnitt i programserien Knarket som berättar om heroinistens vardag i Sverige. Onödigt farlig så klart.

Public service är ändå bra att ha. Känner ni er manade till att starta en gräsrotsrörelse så föreslår jag P3 Dokumentär och programmet om den svenska FNL-rörelsen. Som en lärobok för kvarterets partisaner.

Nytt namn på bloggen: Chen´s lilla gröna? Marijihad? Vakna Torgny! Det var bara en mardröm. Såja allt är bra… Hysch…

Legalize It!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.