cannabis cancer cure
Nyheter

Tänk om cannabis kurerar cancer..?

Kan det vara så att de naturliga kemikalier som finns i cannabis kan skydda mot och t o m bota flera fall av dödlig cancer..?
Upptäck sanningen om denna urgamla medicinalväxt och upplev hur världsbekanta kända forskare inom cannabinoid-fältet illustrerar sina fullkomligt sensationella nya fynd och vetenskapliga rön!

Ja, ungefär så där låter det om man fritt översätter texten till trailern på den nya dokumentärfilmen “What if Cannabis Cured Cancer”, som förklarar hur vi alla föds med cannabisämnen – endocannabinoider – redan inbyggda i våra kroppar och hur den cannabis vi sedan konsumerar, passar som nycklar i låsen hos de cannabisreceptorer vi redan har i kroppen.

 

 

Därigenom dödas cancerceller utan att övriga av kroppens friska celler tar någon som helst skada. (När jag såg den aktuella sekvensen på videon, associerade jag till hur skadade delar av en hårddisk isoleras, medan omgivande delar av hårddisken lämnas intakt 🙂 )

Trailer-reklamen från IMDb braskar vidare:

En kraftfull film och en eye-opener om cannabisens framtid- kanske t o m om medicinens framtid?
Berättare är Emmyvinnande skådisen Peter Coyote och som en speciell bonus medföljer en komisk dockteatersnutt på DVD som heter: ”Kurt Cannabis Meets Connie Cancer”.
Malcolm McDowell gör rösten på Kurt Cannabis och Connie Cancers röst gestaltas av Roseanne Barr.

What If Cannabis Cured Cancer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.