Nyheter

Tjeckiskt gratis cannabismagasin!

Det första tjeckska cannabismagasinet ska utkomma varannan månad

Från och med måndagen den 20:e september kommer Legalizaces första nummer att vara gratis tillgängligt på mer än 70 speciellt utvalda ställen i Tjeckien. Enligt utgivarna är det frågan om ett livsstilsmagasin som primärt riktar in sig på cannabis, den kultur som omgärdar drogen samt den ekonomiska aspekten av cannabis.

Förutom uppdaterad information om aktuella läkemedel med anknytning till cannabis, berör man även forskning och relevanta lagstiftningsfrågor. Tidskriften utlovar dessutom en heltäckande och objektiv information om cannabis ur alla dess aspekter.

Legalizace erbjuder vidare ”regelbundna kolumner, intervjuer med kändisar, nyheter från hemlandet och utomlands” Därutöver ska de rapportera om hur det går med de tjeckiska legaliseringssträvandena.

Synpunkter från experter om cannabis- läkemedel, -ekologi, -aktivism liksom odlartips och diskussionsforum ska det bli!

 

 

Den här gratistidningen kommer att ges ut med ett nummer varannan månad. Dessutom finns förstås en digital upplaga på nätet.

Länkar:

Legalizace

Money Magazine – första tjeckiska hampa tidningen har just publicerats

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.