Nyheter

Träsket och Gredelin kritiserar moderniseringen av narkotikapolitiken

Häromsistens så tipsade vi om Fries och Johnson debattinlägg i aftonbladet som handlade om dagens populistiska narkotikapolitik. Igår replikerade justitieminister Beatrice Ask och folkhälsominister Maria Larsson i samma tidning och det är rena rama moralpredikan till debattinlägg.

Batongpolitik med talibanvallöften går hem hos dom som gillar tanken på långa fängelsestraff och amputerade könsorgan för dömda våldtäktsmän. Men nu jävlar har det gått för långt! Vi kan inte fortsätta med att trakassera och straffa sköningar som vill röka gräs på festival. Inte heller förtjänar utslagna människor att brännmärkas p g a deras välbehövliga verklighetsflykt.

 

 

Vård! Vård! När ska svenskarna vakna upp? Batonger löser inte ett enda av de problem som kommer av narkotikaberoende. Polis ska över huvud taget INTE få påverka det här politiska området. Det om något är ett samhällsproblem!

Varför behövs det hela tiden utökade befogenheter för snutarna i kampen mot droger när Sverige redan har en extrem narkotikalagstiftning som metodiskt används för att kränka våra medborgerliga rättigheter? Målet borde väl ändå vara att kunna minska antalet poliser i samhället?

När ministrar fördömer kritiker och använder sig av ord som ”flum” i pajkastningen så visar det väl hur uppenbart destruktiv visionen om det narkotikafria Sverige faktiskt är.

Legalisera eller emigrera!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.