Nyheter

URB597 ökar nivåerna av kroppsegna cannabinoider

I Kanada och USA har forskare kommit fram till att fettsyran URB597 är antidepressiv. Genom att motverka nedbrytningen av kroppens egna cannabinoider vilket leder till högre nivåer i kroppen som dämpar smärta och höjer humöret.

 

 

Tänk naturligt hög utan att ens inta phytocananbinoider från cananbisväxten. Det här är en bra upptäckt som inte på något sätt hotar cannabis. Vissa fundamentalister verkar söka något som förminskar cannabisväxten till ett litet piller och då kommer det här väl till pass. Dessutom bekräftar detta hur bra alla sorters cannabinoider är och att många behöver det.

Anledning till att cannabinoider påverkar oss är därför att våra kroppar producerar endocannabinoider som fäster i receptorer och verkar i celler.

Framtidens medicin..

Länkar:

New antidepressant drug increases ’brain’s own cannabis

Ämnet går att handla från kemikalieföretag och kostar 35 dollar för 5 mg:

10046 URB597 Cayman chemical

Är det här nya SPICE eller en accepterad medicin?

Organisationer som sponsrade forskningen:

Fonds de la Recherche en Santé du Québec (FRSQ), the Canadian Psychiatric Research Foundation (CPRF), the National Institute on Drug Abuse (NIDA) and an MUHC fellowship.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.