Nyheter

Ut med politiska SNPF från polishuet i Göteborg!

Knölen Lennart Karlsson och hans gäng med politiska narkotikapoliser har i helgen samlats i Örebro för deras årskonferens. Numera är hotellet hemligt, inga talare presenteras i förväg. Igår och idag har det läckt ut enstaka foton men inget mer. Förr om åren var det pompa och ståt under de årliga möten. Galakvällar med bubbel och alltid en oväntad PR-kupp med oväntad arrestering i eller kring hotellet. Lokalmedia gjorde intervjuer med en triumferande ordförande. Nu är det helt tyst i deras sociala medier eftersom föreningen möter på så hårt motstånd från aktivister.

För att verkligen bidra till deras dystra nedgång lanserade Metapolisen igår en namnlista när deras möte startade. Vi som skriver under kräver att polisen i Göteborg ska kasta ut föreningen med registrerad adress på en spaningsavdelning i Göteborgs polishus.

Skriver under!

https://www.mittskifte.org/petitions/ut-med-snpf

Mer info om kampanjen:

https://metapolisen.se/ut-med-snpf/

#UTMEDSNPF

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.