Nyheter

Vad händer i kroppen när du röker cannabis?

-Vad exakt är det som händer med min kropp när jag röker cannabis?

Förmodligen har du ställt dig den frågan några gånger och nu kan du få åtminstone en del av svaret på detta hög(!)intressanta spörsmål i en ny National Geographic-special.

Dokumentärserien heter Drugged och avsnittet som behandlar cannabis- High On Marijuana– sänds första gången på National Geographic Channel kl 20.00 på söndagen den 16 januari.
Med hjälp av visuella effekter och datorgenererad grafik får vi följa med på en resa genom den mänskliga kroppen.

En del av Storbritanniens och USA:s elit av vetenskapsmän och läkare kommer dessutom att förklara de överraskande bio-kemiska effekterna och de oavsiktliga konsekvenserna av de populära droger som serien tar upp, utlovas i förhandsreklamen.

 

 

En något oroande formulering från NG:s sida är kanske att de kallar vissa av de cannabiskonsumenter som intervjuas i filmen för ”beroende”. Men även om det skulle visa sig att innehållet är tramsig anti-cannabispropaganda, så kan det ju vara intressant att kolla på datoranimationerna och marijuanarökens väg genom kroppen, eller hur..? 🙂

Länkar:

High On Marijuana

INSIDE MARIJUANA FACTS

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.