Marocko
Nyheter

Vi tvingar fram legalisering av alkohol i Marocko

EU har länge utövat påtryckningar på Marocko för att landets kungahus ska bekämpa den omfattande haschproduktion som står för lejonparten av haschet i Europa. Vi säger att Marocko trots tusenåriga traditioner ska sluta med cannabis.

Eftersom folk alltid drogar så kan vi vara säkra på att något substitut krävs. I Marocko är alkohollegalisering ett hett debattämne just nu. I landet så produceras det en hel del vin och på många restauranger går det redan att köpa alkohol helt öppet trots att det är olagligt.

 

 

Vad är bäst för Marocko? Den farligare drogen alkohol som vi är så förtjusta i eller droger från cannabisväxten? Hjälper EU till när vi ser mer alkoholrelaterade hälsoproblem i Marocko om 10-20 år?

Var så säkra på att berberfolken i området Ketama kommer att revoltera. Vill vi verkligen göra samma misstag som USA utfört med Plan Colombia eller det blodiga misslyckandet i Mexiko?

Länkar:

Marockaner dricker förbjuden alkohol

Förbudet mot cannabis har inte nått Hassans kafé

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.