Nyheter

Willie Nelson stöder guvernörskandidat i Kentucky

Åter har Willie Nelson och Gatewood Galbraith slagit sig samman. Nelson stöder Galbraiths kampanj för att bli Kentuckys näste guvernör. Han gav den hampavänlige advokaten uppbackning även 1991, när han för första gången kandiderade till statens lagstiftande församling.

-Jag och Gatewood Galbraith är gamla vänner, berättar Willie Nelson. Då han kandiderade till guvernörsposten, körde vi genom Kentucky i en bil som drevs med biodiesel, utvunnen ur hampa. Jag tycker att Teapot Party bör backa upp honom. Han är en bra man och kommer att göra ett bra jobb.

Efter att Willie Nelson arresterades för marijuanainnehav i november förra året (se länk), grundade han tillsammans med internetsajten Celeb Stoner, som fokuserar på kändisar och deras anknytning till marijuana, TeaPot Party-rörelsen. TPP har nu över 50 000 vänner på Facebook och avdelningar i samtliga amerikanska delstater.

 

Länkar:

 

Willie Nelson Endorses Kentucky Governor Candidate

Willie Nelson

Willie Nelson i nytt cannabisåtal

Willie Nelson’s TeaPotParty

TeaPotParty på Facebook

Gatewood Galbraith

Teapot Party is Sweeping the Nation

Larry King intervjuar Willie Nelson

Biofuel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.