Nyheter

Animi autem medicina

Med drog1 har jag under min uppväxt utsatt mig själv, närstående och andra för bla misshandel, otrohet. Det har förekommit stora slagsmål på utekvällar. Jag har förlorat arbete, utvecklat ett fruktansvärt beroende samt stött på inre demoner. Fått skallen spräckt! Jag har svikit min familj och nära vänner.

Hatet inom mig har varit enormt. Det har liksom kokat av ilska och jag var någon jag inte vill vara. En jävla massa omdömeslöshet och andra riktigt hemska saker hände. Jag hade ingen framtidstro alls!

Idag använder jag inte drog1. För några år sedan var jag riktigt nära att ta ett återfall, ville ge efter för det vidriga suget från drog1 . Jag fick panik. Det var då jag kom i kontakt med drog2.

Drog2 har gett mig många vänner som delar samma intressen, fruktansvärt hysteriska skrattanfall och störtsköna hemmakvällar. Idag är jag mer öppensinnig med en ödmjukhet eller kanske en slags tolerans. Jag har fått nya perspektiv på saker och ting, en respekt för moder natur, meningsfulla relationer och en helt förändrad livsstil. För mig handlar det om en inre ro. En rot! Jag känner kärlek, jag kan andas, jag är lycklig.

Nu sköter jag mitt arbete som jag stortrivs med. Jag är så mycket närmare min familj och mina vänner numera. Jag längtar efter framtiden! Jag sköter mig och lever ett vanligt svenssonliv. Jag skadar ingen, inte ens mig själv.

Men jag klassas som kriminell när jag använder en av dessa droger. Kan du gissa vilken?

Herr Larsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.