Nyheter

Förkylningsvirus

Jag är väldigt förkyld och har många biverkningar idag. Trumhinnorna gör ont, speciellt vänster sida. Hostar så att det känns som att det blöder ibland. Svag och orkeslös. Tagit Alvedon och Ipren i fyra dagar men hjälper knappt, om alls. Strepsils (Ingefära, ska vara ”starkast/bäst”) hjälper under tiden som halstabletten smäter i munnen, men efteråt blir halsen ännu mer förstörd. Väldigt smärtsamt öm i tinningarna. Snart sjukskriven i fyra dagar, det känns inte alls rätt mot min arbetsgivare. Tog ett varmt bad och mina biverkningar blev ännu värre, speciellt smärtan i mina trumhinnor och ljudnivån på min tinnitus. 

M har tagit bort i stort sett all smärta men själva ömheten i muskler och kroppsdelar är kvar. M fick mig att skriva denna texten, pinsamt nog ta på mig min hälsoväst och hitta den mest ergonomiska ställningen framför datorn. Jag lyssnar på Daft Punks nya platta för andra gången och lyssnar intensivt på musiken medans jag skriver. Istället för att orkeslös ligga i sängen, glo på film eller någon serie fast jag egentligen bara hade velat sova och slippa tänka på smärtan, gör jag något produktivt och mår mycket bättre. Det gör inte ens ont när jag hostar längre! Min aptit har nästan varit obefintlig dessa sjukdagar. Under kvällens gång har jag tack vare M ätit massor av frukt, nötter, kvällsmat och jag mår mycket bättre än när min kropp bara behandlades av medicin hämtad på apoteket.  

Det enda jag ångrar är att jag slösat stora pengar på Apotekets medicin i fyra smärtfyllda dagar innan jag bestämde mig för självmedicinering. 

Våra kära grannar danskarna har börjat förstå grejen. Det är en harmlös drog och de ska antagligen avkriminalisera den. (Behövs inte ens en debatt… JA! M är den fysiskt mest harmlösa drogen av alla berusningsmedel, inklusive alkohol, socker och koffein. I grund och botten ligger problemen som kan uppstå av ALLA droger hos drogmissbrukarna själva eller deras medärvda genetik, och det är DÄR en terapi borde siktas in. Där man bryr sig om individen och försöker lösa de egentliga problemen.) Antalet kriminella i Danmark kommer sjunka direkt, gemene man kommer kunna konsumera M utan att känna sig som en ”pundare” eller lagbrytare och på så sätt även känna sig mindre utstött från samhället. Staten kommer kunna beskatta det och tjäna en hacka, precis som med alkoholförsäljningen, fast detta kan man ODLA SJÄLV NÄSTAN GRATIS och man kan inte heller råka odla fram något giftigt. Det är inte bara ”knark” utan också material för kläder, industrin, biogas, medicin och gastronomi; listan kan göras lång.

Världen befinner sig på många sätt i en global dystopi. Flera folk orkar inte ta mer skit från den styrande eliten och har därför dragit igång våldsamma upplopp runt om i världen. Flera internationella krig har länge pågått och präglat media. Kärnvapenkrig är eventuellt på kö… Allt handlar om pengar och vapen i den största bilden och Sverige (som är ett annars väldigt liberalt och schysst land!) har inte tagit steget längre ännu. Varför? Hur kan en växt som inspirerat framgångsrika människor inom alla kategorier; musiker, entreprenörer, politiker, presidenter, fredspristagare, designers, spel- och filmtillverkare och konstnärer, vara olaglig? I länder och delstater där M är lagligt, eller åtminstone bortprioriterat av polisen, sjunker också samtidigt antalet tunga missbrukare samt fångar och man kan fokusera polisens insatser på de våldsamma kriminella istället och erbjuda ordentlig rehabilitering för alla.

Vi är ett av alla världens folk här i Sverige. Vi måste samarbeta och vilja varandra väl, det är så vi har haft det i vår historia och vi måste hitta det MODERNA folkhemmet, tror jag… och jag hoppas att jag inte är ensam. Snälla skärp er nu så fixar vi detta och fortsätter en kampanj av godhjärtade gärningar som speglar Sverige som ett modernt, intelligent och framåttänkande land till resten av världen. Jag blir glad om du läst ända hit och tackar dig i sådana fall för din tid. Nu ska jag göra mig en kopp te och se om lite M kan hjälpa mig med min fruktansvärda sömn, vilket jag redan kan svaret på. 🙂

M heter egentligen Marijuana. Skriven av Kopernik från Cannabis.se (ny skribent)

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.