Nyheter

Bra cannabisprogrammering!

Om folk någonsin ska kunna relatera sig normalt till fenomenet cannabis, misstänker jag att vi/de måste omprogrammeras från dagens hjärntvättsliknande svenska indoktrinering som diverse av våra samhällsorgan behjälpligt bistått med.
Därför kan vi med glädje presentera det här Weed-spelet i FaceBook-miljö som återför plantan till den mera naturliga och normala miljö där den hör hemma- hos alla och envar!

Sociala medier är ett nyckelord i dagens högkommunikativa samhälle och om Facebook är vad som behövs för att normalisera Svenne Marängs förhållande till den ädla planeträddande plantan, so be it!

Om du redan tillbringat otaliga timmar med att lära dig bemästra bondespelet FarmVille och dess majs- och sojabönsskördar, är nu tiden kommen att ta ett rejält kliv uppåt i kontantgrödeavseende! Odla cannabis!

Weeds Social Club, ett nytt on-line-spel på Facebook, möjliggör för dig att odla och sälja cannabis online!

 

Länkar:

Buy and Sell Virtual Marijuana With New ’Weeds’ Facebook Game

Sell Weed On Facebook, New Game Challenges Your Drug Skills

Virtual marijuana farming on Facebook


 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.