Nyheter

Cannabis tolereras i Tyskland

I Tyskland höjs nu rösterna för harmonisering av riktlinjerna gällande toleransen av eget cannabisinnehav, som varierar stort mellan delstater och städer. Nyligen på en konferens med delstaternas ministrar för rättsväsendet och säkerhet sade Ralf Jäger, inrikesminister i North Rhine-Westphalia, att han ska uppmana den federala justitieministern att införa en nationell policy som gäller i hela landet.

Berlin är en av de platser i Tyskland som har mest generösa regler och där tolererar polisen att en person innehar 16 gram cannabis eller hasch.
Många i Sverige upprepar alltid mantrat att polisen bara gör sitt jobb så gnäll istället på makthavare. Men när polisen i ett grannland till oss, som är något av ett ekonomiskt lok, kan arbeta på ett helt annat sätt så borde det vara möjligt även här.

Länk:

Nationwide cannabis limit rolls nearer

North Rhine-Westphalia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.