Nyheter

När ska Sverige vakna?

Tester av avloppsvatten visar att flera hundra tusen svenskar använder cannabis en kväll. Man har alltså med kollektiva urinprover kunnat visa att befolkningen i Malmö, Lund och Gävle konsumerade totalt 13 300 ”doser” cannabis under loppet av några timmar.
Såklart är det svårt att beräkna sådana här saker med tanke på att vissa tar flera doser, vissa delar på en dos och några kissar i buskage. Men en överslagsräkning visar åtminstone att 2-4% av svenskarna begår ringa narkotikabrott en kväll och att Sverige är långt ifrån narkotikafritt!

Låt INTE knarkkrigare använda detta bevis på deras eget misslyckande som argument för hårdare tag och upptrappad kamp. Det är dags för svenska cannabisrökare att säga ifrån! Det är en skam för landet att alla dessa människor kriminaliseras när de gör något som är mindre farligt än att dricka alkohol. För att de väljer att berusa sig med en drog som mänskligheten använt i alla tider och för att s k knarkare är populistiska politikers goda fiende.

Narkotikakonsumtion och innehav för eget bruk måste avkriminaliseras!

Länkar:

Avloppet avslöjar knarkarna

Toaletten röjer knarkare

Estimating Community Drug Abuse by Wastewater Analysis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.