Nyheter

Cannabisodling är en god gärning

Människan har odlat cannabisväxter i kanske tio millennier. Huvudsyftet var från början mat och material. Så klart har en och annan mystiker norpat blommor från denna nyttogröda nästan lika lång tid. I nära hundra år så har starka krafter hävdat att cannabis är moraliskt fel. Detta har endast lett till att syftet med cannabisodling förändrats. Idag odlar vi mer cannabis i drogsyfte och mindre för material och mat.

Bryr er inte om vad polis och rättsväsendet säger om cannabis. Det går visst att bruka, det är precis vad de flesta gör med cannabis. Några faller så klart dit men det är troligen färre i jämförelse med alkohol och tobak.

 

 

Att politiker och myndigheter försvarar det totalt misslyckade förbudet med att det är vad folket vill är bara skitsnack. Kampen mot droger är inte bara militariserad och inhuman, det är först och främst en stor lögn som måste understödjas med propaganda.

Vi måste organisera oss och överrösta dessa statligt sanktionerade lögner.

Vi måste även vara stolta över cannabisodlandet, bruket och missbruket.

Overgrow them!

Länk:

Brott mot staten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.