Nyheter

CocaCola-arvinge fick privat-jet med 5000 cannabisplantor beslagtaget

Den grekisk-cypriotiske miljardären och arvtagaren till Coca-Cola-imperiet -Alkiviades David- fick nyligen sitt privata jetplan beslagtaget på den karibiska ön S:t Kitt- Nevis.
Tullare hade vid en genomsökning av planet hittat ungefär 5 000 cannabisplantor ombord. Dessutom fanns frön och andra cannabisrelaterade produkter, enligt the Vancouver Sun.

Alkiviades David anklagas för bl a införsel av droger och innehav av kontrollerade substanser samt misstanke om avsikt att sälja partiet. David hävdar däremot att hans plantor alla var ”pure hemp” (d v s utan THC) och avsedda att starta en ny affärsverksamhet med cannabis i den karibiska regionen.

Efter att ha betalt en borgensumma på 30 000 USD har David släppts fri och lämnat ön i väntan på rättegången i Basseterre den 23 september, enligt de senaste tillgängliga uppgifterna.

Källor:

https://www.youtube.com/watch?v=5v3IGTHiEPg

Greek Coca-Cola Heir Caught on St. Kitts with $1.3 Million in Marijuana

Alki David posts $300,000 bail and flees St Kitts following arrest for $1.3m cannabis plant haul

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.