Nyheter

Gary Johnson: Pro-pot-president 2012?

New Mexicos förre guvernör, Gary Johnson, råkade ut för en olycka när han höll på med paragliding (skärmflygning) på Hawaii 2005. Under åren 2005-208 använde han sig av medicinsk marijuana för att komma till rätta med de skador han ådrog sig vid olyckan.
-Jag rökte mycket hellre marijuana än tog de smärtstillande medel jag använt tidigare, berättar han för The Weekly Standard. Antar att det var rena turen att jag inte blev arresterad.
Trots att medicinsk marijuana på den tiden var en illegal företeelse (blev inte tillåtet förrän 2007), så lät sig inte den dåvarande guvernören stoppas av denna omständighet. Det tog honom tre år att helt återhämta sig från sviterna.
Under sina två mandatperioder som guvernör (1994-2002), var Johnson mycket positivt inställd till legalisering av cannabis och även andra droger.
”Control it, regulate it, tax it,” brukade han ofta säga om marijuanan.

 

Under 2010 har Gary Johnson bevistat och talat vid många pro-marijuanaarrangemang som en del av hans engagemang i Our America Initiative. Han grunnar också för närvarande på huruvida han ska ställa upp i presidentvalet 2012.
När han blev intervjuad av CelebStoner tidigare i år, undvek han att svara på frågan när han senast rökt cannabis med orden ”I haven’t been pinned down on when I last smoked marijuana.”

 

Länkar:

Former Gov. Gary Johnson Admits Recent Pot Use

Gary Johnson’s Our America Initiative

CelebStoner Interview: Gary Johnson

Gary Johnson for president 2012

Gary Johnson admits to recently smoking marijuana

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.