Nyheter

Hög kvalite på SRF 2013

Då har den då varit, Scandinavia Reggaefestival å det var nice! Var du inte där missade du verkligen något.

Antalet besökare var större än vi trott och med festivalens inte allt för stora yta kändes det som ännu fler.
Men industriområdet där festivalen höll till är enormt, och man har stor möjlighet att utvidga festivalen enligt HD.se

Fredagen börjades ju såklart med en sväng förbi Pusher Street för att handla med sig lite godsaker till festivalen, lite Lemon Haze, White Widow och någon Kush.

Efter någon halvtimmes promenad mot industriområdet Refshaleoen, lite halvstekt och väl inne på festivalområdet känner man av viben direkt. Som vilken festival som helst, med skillnaden att den primära njutningen är weed, inte öl. Många dricker såklart också bira men när man öppet går och rullar en joint samtidigt som man hälsar på de leende vakterna så känns det som att ha kommit hem. Utan en enda polis inom synhåll är det svårt att tänka sig att Sverige bara ligger ett stenkast bort.

Fredagen kickar loss i samband med någon småskur med artister som Groundation, Svenska Akademin och Admiral P och stämningen är på topp.
Med två huvudscener och två för de lite mindre namnen fanns det alltid något att lyssna på och även om vädret växlade emellanåt var det inget man märkte av mer än ett par leriga strumpor.

Efter ett par jointar uppe i den branta grässlänten var det självklart dags för lite käk och vad passar inte bättre än en fet pizza. Ska sägas att även Chili con carnen var riktigt god.

Morgon… Efter ännu en självklar trip till Chris så kör bl.a. Banden Helt-Off och Paappana igång dag nummer två.
Även lördag är vädret inte helt med på cannabisgudarnas sida och det blåser en hel del. Men det enda det egentligen innebär är att det är liite svårare att tända jointen.

Kvällen avslutas, i alla fall för vår del, med topparna Syster Sol och Labyrint där Kapten Röd kom upp och gästade samt såklart Alborosie.

Denna festival var inte en vanlig festival med en mer tillåtande attityd emot weedrök, detta var en festival av, med och för cannabiskonsumenter.
Så till er arrangörer, General Knas m.fl. vill vi på cannabis.se säga tack för er kamp för en skandinavisk normalisering!
Vi ses nästa år! One Love!

Vi ses där nästa år! 😉

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.