Nyheter

Larry Hagman blir marijuanatårta?

Larry Hagmans sista önskan var att få sin kropp upphackad, blandad i jord där marijuana odlas och därefter ätas upp i en gigantisk marijuanatårta av sina vänner! Detta framkom vid en telefonintervju med Sara Kindberg i radioprogrammet PP3 två månader före hans död.
Den nyligen bortgångne Dallas-stjärnan Larry Hagman, som spelade J R Ewing i TV-serien, såg filmen Fargo (med bl a Peter Stormare) och blev inspirerad.

{source}
<object width=”500″ height=”255″><param name=”movie” value=”http://www.aftonbladet.se/svn/tv/flash/AbPlayer.swf?flash_id=player-15844048-1-93055&version=36&playerMode=portal&vpEnvironmentURL=http://www.aftonbladet.se/svn/tv/environment_aftonbladet.xml&sound=80&clipsrc=http://www.aftonbladet.se/resource/webbtv/article/15844048/player&autoStart=false&debugging=true&embeded=true”></param><param name=”allowFullScreen” value=”true”></param><param name=”allowscriptaccess” value=”always”></param><embed src=”http://www.aftonbladet.se/svn/tv/flash/AbPlayer.swf?flash_id=player-15844048-1-93055&version=36&playerMode=portal&vpEnvironmentURL=http://www.aftonbladet.se/svn/tv/environment_aftonbladet.xml&sound=80&clipsrc=http://www.aftonbladet.se/resource/webbtv/article/15844048/player&autoStart=false&debugging=true&embeded=true” type=”application/x-shockwave-flash” allowscriptaccess=”always” allowfullscreen=”true” width=”500″ height=”255″></embed></object>
{/source}

Nu vill han i likhet med ett av offren i filmen få sin kropp upphackad och finfördelad i en flismaskin. Därefter ska kroppsbitarna blandas med jord, på vilken det ska odlas vete och marijuana. Då kan hans nära vänner och anförvanter sedan skörda och blanda in cannabisen och vetet i en 100-kilostårta, så att alla kan få en liten bit av Larrys DNA.

Dessvärre kanske dödsboet stöter på en del juridiska problem när det gäller upphackningen, så måhända man får nöja sig med att använda askan av skådespelarens kropp istället…

Länkar:

Larry Hagman vill bli upphackad och odlas med marijuana

The Rollicking Life of Larry Hagman

Larry Hagman

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.