Nyheter

Marc Emery snart en fri man

Marc Emery a.k.a. Prince of Pot, den kanadensiska fröförsäljaren, publicisten och cannabisaktivisten håller på att släppas ut ur fängelse i USA. Han utvisades från sitt hemland till USA som fängslade honom för medhjälp till väldans många cannabisodlingar pga dennes fröförsäljning, baserad i Kanada där det inte ansågs vara ett speciellt allvarligt brott.

I USA däremot sågs han som en första klassens drug king ping av en ideologiskt motiverad rättsapparat. Han dömdes för övrigt i Seattle och delstaten Washington som nu har legaliserat cannabis.

Marc som nu befinner sig på ett center för utvisning (till sitt hemland) och beräknas vara hemma i Augusti. Denne eldsjäl som är vida känd i cannabiskretsar över hela jorden kommer ut till en annan värld än den han lämnade för fängelse i ett annat land. En värld där prat om legalisering av cannabis inte anses som något tokigt utan fullt realistiskt.

Länkar:

Marc Emery Released From Prison, to be Home Next Month

Cannabis.se sökning Marc Emery

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.