Nyheter

Miss av Miss Iowa..?

När amerikanska Miss Iowa med det smått osannolika namnet Mariah Cary tillfrågades om vad hon ansåg om marijuanalegalisering, svarade hon på ett ganska heltäckande sätt: -Drogen bör endast användas i medicinska och rekreationella sammanhang.

En och annan i publiken trodde nog att hon följt sitt eget råd inför Miss Amerikatävlingens frågor-och-svar-avdelning. -Jag anser att det beror på situationen, sade Miss Iowa när hon av en domare tillfrågades om vad hon anser om det alltmer ökande cannabisbruket i nationen.
-Jag känner personligen folk som av hälsoskäl måste tillgripa medicinsk marijuana som en sista utväg och jag har inga som helst problem med det.

{source}
<object width=”499″ height=”281″><param name=”movie” value=”http://www.youtube.com/v/g68FmuSaAFQ?hl=sv_SE&amp;version=3″></param><param name=”allowFullScreen” value=”true”></param><param name=”allowscriptaccess” value=”always”></param><embed src=”http://www.youtube.com/v/g68FmuSaAFQ?hl=sv_SE&amp;version=3″ type=”application/x-shockwave-flash” width=”499″ height=”281″ allowscriptaccess=”always” allowfullscreen=”true”></embed></object>
{/source}
-Jag tycker emellertid att det endast bör användas som rekreation och i medicinska sammanhang, avslutade hon.
Återstår att se vad hampans pappers-, kosmetika-, textil- och biobränsleivrare m fl anser om det uttalandet.

Länkar:

Miss Toker? Miss Iowa Mariah Cary says marijuana should only be used for health care. Or recreational use

Gaffe of the week: Miss Iowa mistakenly advocates marijuana use for recreation

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.