Nyheter

Narkotikaklassa nya hjärnceller!

Igår bloggade vi om endocannabinoider och jogging. Idag skriver Expressen om hur löpning får din hjärna att växa. Även syntetiska cannabinoider som HU210 och WIN-55212-2 stimulerar celltillväxt i hippocampus.

1 + 1 = x ?

Det är sjukt att vi som klagar på svensk narkotikapolitik stämplas som galningar när makthavare för ett halvår sedan kriminaliserade HU210, ett ämne som är bra för hjärnan, för att sedan skåla i bubbel över politiska segrar samt populistiska plus i opinionsmätningarna.

http://www.youtube.com/watch?v=r8nVc58lgMA

 

 

Ni som var skeptiska mot vår kampanj Rädda Spice! kanske känner en gnutta mer förståelse nu. Vi måste motverka fega politiker och organiserade knarkkrigare som försvårar för forskningen på nyttiga cannabinoider! Inte skämmas över vilka droger vi borde eller inte borde prata om.

Ett perfekt exempel är Hasselas spinndoktor Torgny Peterson som ger ut Actnow.nu på Socialstyrelsens/skattebetalares bekostnad. Han skriver förlöjligande om medicinsk marijuana varannan dag trots all forskning som bevisar att cannabinoider är medicin, trots att lärda i antikens Kina skrev om medicinsk cannabis flera tusen år före Jesus.

Rastaforskarnas diagnos på Torgny pendlar mellan ondska eller dumhet. I USA, Kanada och Holland kan han åtminstone få naturlig medicin som ökar antalet friska hjärnceller.

Världen måste förlåta cannabisväxten!

Länkar:

Löpning får din hjärna att växa (endocannabinoider?)

Cannabinoids promote embryonic and adult hippocampus neurogenesis and produce anxiolytic- and antidepressant-like effects (HU210)

Marijuana might cause new cell growth in the brain (HU210)

Puff-a-Day Marijuana Dose Helped Older Rats Remember (WIN-55212-2)

Could Marijuana Substance Help Prevent Or Delay Memory Impairment In The Aging Brain? (WIN-55212-2)

Regeringen förbjuder nätdrogen ”Spice” (HU210) 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.