Nyheter

NFL-stjärnor röker Marijuana!

Allt fler vågar öppet stå för att man har någon gång brukat eller fortfarande brukar Marijuana. Skötsama och helt vanliga personer, som inte bara ser alkohol som ett sätt att roa sig.

Senast i raden är tre talanger inom amerikansk fotboll, som gick ut och öppet sa att de hade rökt marijuana. Detta strax innan uttagningarna till de stora klubbarna skulle ske.

Självklart ansågs inte detta vara något speciellt och alla tre spelare valdes ut bland de 10 första valen av klubbarna, med en lysande karriär framför sig. De är ett av många exempel på idrottstjärnor som insett att som idrottare kan marijuana vara ett utmärkt sätt att slappna av någon gång ibland, utan att man för den delen faller in i missbruk.

Cannabis.se vet att det finns svenska idrottstjärnor som har samma syn, men väljer att försvara deras identitet.

Läs mer om de tre NFL-stjärnorna här

Dan Moss, stjärna i NFL sedan 7 år, sade redan 2005 i en intervju med HBO´s Real sports att han rökt marijauna även efter det att han börjat i NFL men att han ser det som ett bruk som sker ibland, han låter inte det övergå till ett missbruk.

Andra bloggar om: NFL, marijuana, fotboll, usa, cannabis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.