Nyheter

NORML anordnar stormöte i San Fransisco med Rob Van Dam som gäst

Årets nationella konferens för aktivistorganisationen NORML kommer att hållas i San Fransisco den 24 till 26 september. En av talarna är karatekickaren Rob Van Dam som är en känd förespråkare av cannabislegalisering.

 

 

För att skörda frukten av sin långa filmkarriär så ändrade mästaren fokus för några år sedan och satsade på wrestling (WWE). Van Dam vann titeln i tungvikt 2006 men samma år fråntogs han titeln pga ett polisingripande där stjärnan upptäcktes med marijuana i sin ägo.

Under årets NORML-konferens kommer han att debattera atleters bruk av cannabis, citat:

“How about we stop ignoring the fact that World Champion athletes who take their health extremely seriously sometimes choose to use marijuana? Why are we ignoring the message there?”

Det här är en del av cannabiskulturen, kändisar med sina fans som vågar protestera mot korkade lagar. Snart vågar fler kända svenskar också stå för att de röker ganja ibland.

Då har knarkkrigarna inte en chans!

Länk:

Profiles in Cannabis: Rob Van Dam

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.