Nyheter

Ozzys DNA till test


Undrande forskare ska nu utreda hur det kommer sig att den 61-åriga rockstjärnan Ozzy Osbourne fortfarande är vid liv, trots hans mycket vidlyftiga drogkonsumtion. Den frågan vill de nu få svar på genom att kartlägga hans DNA.

 

 

Under flera decennier har ju Ozzy som bekant fått i sig enorma mängder olagliga substanser utan att ha checkat ut från jämmerdalen, vilket tydligen förbryllar en del människor.
Därför ska nu amerikanska forskare kartlägga hans DNA och se om det möjligen finns en hittills okänd variant av en speciell lever-gen, som kan förklara hans oförskämt friska framtoning, trots en ”aggressiv livsstil”.
Fast om jag inte missminner mig, så har han väl en släng av Parkinsons? Tyckte i alla fall att det verkade så när jag såg några sekvenser ur realitysåpan om denna dysfunktionella amerikansk/brittiska familj. Å andra sidan lär det visst gå utmärkt att bota denna åkomma med hjälp av ectasy, right..? 😉

Ozzy och resten av familjen var förresten med på Ellen DeGeneres snackshow härom dagen. Och såvitt jag kan förstå, har Ozzy krupit till korset och säger sig vara drogfri sedan 6.5 år tillbaka (väldresserade applåder från studiopubliken här) och dessutom ta avstånd från såväl sin tidigare livsstil, som droger över huvud taget.

Personligen tycker jag att det är tröttsamt med personer som svänger likt pendlar och helt förkastar sina tidigare livserfarenheter/åsikter för att göra opportuna kovändningar och bli allmänt accepterade ”good guys” i den genomindoktrinerade allmänhetens ögon! Jag menar- rimligen måste han ju ha gjort en och annan insikt eller upplevt åtminstone något av värde under sina drogaktiva år; kastanjer som kunde kratsas fram ur elden och användas på ett konstruktivt sätt. Men istället för att avhandla frågan på ett  nyanserat sätt, förkastas allt som har med droger att göra och det svart/vita synsättet är förhärskande. Trist.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.