Nyheter

Purken Allan Rubin betald för att INTE föreläsa

I slutet av oktober anordnades en konferens om narkotika i Linköping. Huvudman för konferensen var Linköpings kommun. Den kontroversielle föreläsaren Allan Rubin var bokad för att ge sin färgade syn på narkotikaproblemet. 
Men efter att tidningar som ETC och Corren tagit upp detta och vreden på sociala medier väckts så vände kommunen och avbokade Rubin.

Vi kontaktade Linköpings kommun för att höra om han inkommit med ekonomiska krav som utlovat i media. Det hade han, och förvånande nog fått betalt! Dessutom inte de 3000 kronor som från början var överenskommet för att täcka hans omkostnader. Allan var så arg att han begärde samma betalning som de andra föreläsarna dvs 15 000, vilket han fick.
Så Linköpings skattebetalare blev alltså i slutänden tvungna att betala Allan Rubin för ingenting!

Varför är då Rubin så kontroversiell? Det främsta skälet torde vara därför att han sprider rena propagandistiska lögner om cannabis. Denna lekman på området, utan adekvat utbildning, har sedan 80-talet angripit subkulturer som t ex hårdrock och rollspel i sina försök att förknippa dessa med illegala droger. Enligt Allans sexmoralism skulle hasch dessutom göra folk homosexuella.

Hans senaste bok med det särskrivna namnet “Hundra hasch relaterade vansinnesdåd” är ett försök att utmåla cannabis som orsak till mord och våld. Skriften är delvis finansierad av skattepengar från ECAD. Reefer Madness någon..?

Denna reinkarnation av Bejerot är så klart samhällsfarlig och bidrar inte med något som helst till den seriösa debatten, men som tur är håller det inte längre att ljuga om knark och attackera s k drogliberaler. Det är en ny tid nu även om kommuntjänstemän, knarkkrigare och vissa lobbyorganisationer verkar ha svårt att inse detta.

Låt oss fortsätta se till att Allan Rubin och liknande tokstollar får det allt svårare att nå ut med sin desinformation!

Cannabis.se har kontaktat alla Sveriges kommuner för att höra om de har bokat honom till kommande föreläsningar.

Länkar:

Kontroversiell knarkdebattör stoppas (ETC)

”Tragiskt med oseriösa aktörer i narkotikapolitiken”

Kontroversiell knarkdebattör stoppas (Corren)

RUBIN GLIMRAR IGEN!

NY SOMMARSERIE: RUBINER FÖR SVIN

ECAD Sverige, Allan Rubin och ecadgate

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.